Nostalgi: Wiibroe Løbet 1974

Artiklen fra 27 MHz Amatøren nr. 1, juni 1974.

Nedestående artikel er sakset fra 27 MHz Amatøren nr. 1, juni 1974.

Wiibroe løbet

Hvert år arrangerer cykelklubben “Kronborg” det store Wiibro-løb i begyndelsen af maj måned. Denne gang havde løbsledelsen henvendt sig til Congo-klubben for at få radiodækning af løbet, hvilket resulterede i at 9 morgenfriske mobile Congo-folk stillede i Helsingør Skibsværfts kantine, et kvarter over seks, hvor der blev serveret morgenkaffe med rundstykker.

Ved ottetiden gik starten fra Klostermosevej og alle walkie-folk var på plads, – nogle ved starten, andre ved de forskellige mål og atter andre som følgevogne efter nogle af holdene på den ca. 30 km. lange rute. Der var også etableret telefonvagt så vi havde næsten direkte kontakt – både til Falck og til skadestuen under hele løbet.

Det var en yderst interessant opgave vi her var med til at løse. 27 MHz Amatøren talte efter løbet med løbsledelsen som var ovenud begejstret for klubbens indsats. Fra løbsledelsen lagde man ikke skjul på, at man fremover i større arrangementer ville benytte sig af radiodækning. Men også i cykelklubbens træningsture kunne der blive tale om at bruge walkien.

Det skal lige bemærkes, at morgenkaffen samt en madpakke + en P 35’er (Wiibroe, naturligvis!) til hvert radiohold blev betalt af cykelklubben, ligesom de kørende hold fik dækket benzinen.

*

Be the first to comment on "Nostalgi: Wiibroe Løbet 1974"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*