Om 11m.dk

11m.dk er en hjemmeside om privatradio, også kendt som CB Radio, 27Mhz, 11meter m.m.

Siden opdateres løbende og vil være hjemsted for mange forskellige informationer om denne hobby.

 

Forum
11m.dk har ikke noget forum og opfordrer i stedet til, at man benytter forummet på privatradio.dk, så spørgsmål, debatter og kommentarer af interesse for 27 mhz-folket ikke spredes på forskellige fora med den uheldige konsekvens, at ingen af dem bliver særlig meget brugt.

Skriv selv
11m.dk modtager meget gerne indlæg fra læserne – også gerne om ‘gamle dage’ – hvad enten det så er 90’erne, 80’erne eller 70’erne.

Fotos modtages også gerne.

Send gerne informationer
Der er ikke så mange klubber tilbage – men 11m.dk modtager meget gerne informationer og klubber, klubaktiviteter (også selvom det måske ikke længere har så meget med radiohobbyen at gøre mere), bankospil osv.

Skriv til kontakt@11m.dk

 

Bag 11m.dk

Bag 11m.dk står Hotel Tango 177/Rolf.

Jeg har rodet med privatradio siden 1979 og har været on/off på båndet siden.  Jeg startede med legetøjshåndwalkie – det var dengang der var masser af aktivitet, også på kanal 14. Siden købte jeg en brugt Handic 2305 dan basestation med 23 kanaler AM 0,5 watt købt via Den Blå Avis. Min første FM station  var en Unicom 400 købt hos IC Communication i Valby. Siden har jeg haft en række forskellige stationer.

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "Om 11m.dk"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*